bg-image1

Toegang tot de registers

Bedrijven en organisaties kunnen toegang tot Postfilter en het Nationaal Overledenenregister vragen. Voor leden van aangesloten branche- en belangenorganisaties is het gebruik van onze registers gratis. Niet-leden betalen een jaarlijks bedrag om toegang tot onze gegevens te krijgen.

Klik hieronder op "Registratie bedrijven" en vul het formulier in om toegang tot onze registers te vragen. Stichting Postfilter zal uw aanvraag beoordelen en u na akkoord autoriseren voor het gebruik van Postfilter en/of het Nationaal Overledenenregister. Bedrijven en organisaties die een vergoeding moeten betalen, krijgen toegang tot de registers nadat we het factuurbedrag hebben ontvangen.

Registratie bedrijven aanvragen

bg-image2

Aangesloten organisaties

Stichting Postfilter is en zelfreguleringsinitiatief van verschillende Nederlandse branche- en belangenorganisaties:

Kosten gebruik registers

Als uw bedrijf of organisatie geen onderdeel is van aangesloten branche- en belangenorganisaties, moet u jaarlijks een vast bedrag betalen om onze registers te gebruiken.
Tarieven 2023 per register Postfilter Nationaal Overledenenregister
Leden van aangesloten brancheorganisatie Gratis Gratis
Niet-leden € 1.939 excl. btw per jaar € 1.662 excl. btw per jaar
neeja

Registers gebruiken

Nadat uw account is goedgekeurd, kunt u eenvoudig inloggen en de meest recente registers downloaden. We updaten de bestanden elke dag, zodat u altijd de juiste gegevens voor uw zendingen gebruikt. Het is ook mogelijk een geautomatiseerde bestandsuitwisseling te maken, waardoor de bestanden automatisch worden verwerkt. Nadat u bent ingelogd, kunt u de handleiding voor ontdubbelen en/of automatische bestandsuitwisseling downloaden via uw account.
bg-image4

Algemene voorwaarden

Wilt u meer weten over het gebruik van onze registers? Bekijk de algemene voorwaarden van Stichting Postfilter.

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag waarop u het antwoord niet op deze website kunt vinden? Kijk dan eerst bij veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen