bg-image1

Toegang tot de registers

Bedrijven en organisaties kunnen toegang tot het Postfilterregister en het Nationaal Overledenenregister vragen. Voor leden van aangesloten branche- en belangenorganisaties is het gebruik van onze registers gratis. Niet-leden betalen een jaarlijks bedrag om toegang tot onze gegevens te krijgen. Voor iedereen die het Postfilterregister wil gebruiken, geldt dat eerst de jaarlijkse Postfiltertoets moet worden doorlopen. De kosten voor deze eerste toets bedragen €350,- ex BTW. Voor gebruikers die in 2023 al getoetst zijn, gelden voor 2024 andere voorwaarden en tarieven. Deze worden per e-mail gecommuniceerd.

Klik hieronder op "Registratie bedrijven" en vul het formulier in om toegang tot onze registers te vragen. Stichting Postfilter zal uw aanvraag beoordelen. Als u de Postfiltertoets moet doorlopen, zal na afronding hiervan en betaling van de factuur akkoord worden gegeven voor het gebruik van Postfilter; voor toegang tot het Nationaal Overledenenregister is de toets niet nodig. Bedrijven en organisaties die een vergoeding moeten betalen, krijgen toegang tot de registers nadat we het factuurbedrag hebben ontvangen.

Registratie bedrijven aanvragen

bg-image2

Aangesloten organisaties

Stichting Postfilter is en zelfreguleringsinitiatief van verschillende Nederlandse branche- en belangenorganisaties:

Kosten gebruik registers

Als uw bedrijf of organisatie geen onderdeel is van aangesloten branche- en belangenorganisaties, moet u jaarlijks een vast bedrag betalen om onze registers te gebruiken.
Tarieven 2024 per register Postfilter Nationaal Overledenenregister
Leden van aangesloten brancheorganisatie Gratis Gratis
Niet-leden € 1.997 excl. btw per jaar € 1.712 excl. btw per jaar
neeja

Registers gebruiken

Nadat uw account is goedgekeurd, kunt u eenvoudig inloggen en de meest recente registers downloaden. We updaten de bestanden elke dag, zodat u altijd de juiste gegevens voor uw zendingen gebruikt. Het is ook mogelijk een geautomatiseerde bestandsuitwisseling te maken, waardoor de bestanden automatisch worden verwerkt. Nadat u bent ingelogd, kunt u de handleiding voor ontdubbelen en/of automatische bestandsuitwisseling downloaden via uw account.

Postfiltertoets

Voor het gebruik van het Postfilter geldt als voorwaarde dat eerst de Postfiltertoets moet worden doorlopen.

Postfiltertoets
bg-image4

Algemene voorwaarden

Wilt u meer weten over het gebruik van onze registers? Bekijk de algemene voorwaarden van Stichting Postfilter.

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag waarop u het antwoord niet op deze website kunt vinden? Kijk dan eerst bij veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen